Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, 2023 itibarıyla 23 farklı sektörde, 44 milyar avronun üzerinde yatırım ve 115.000’in üzerinde istihdam sağlayan 122 yabancı yatırımcının üye olduğu bir kuruluş olan Sırbistan Yabancı Yatırımcılar Konseyi (Foreign Investors Council-FIC) tarafından Sırbistan’daki mevcut iş ortamının değerlendirilerek geliştirilmesi amacıyla çeşitli tavsiyeler içeren “Beyaz Kitap-White Book” adlı bir çalışmanın yayımlandığı ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu çalışmaya https://fic.org.rs/WhiteBook2023.pdf adresinden ulaşılmakta olup, Beyaz Kitap 2023 Özeti ve 2023 Yılı FIC İndeksi yazımız ekinde gönderilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

ORDU TİCARET VE SANAYİ ODASI

Ek:

1- Yabancı Yatırımcılar Konseyi – FIC Beyaz Kitap_Ek_2023 Yılı FIC İndeksi (1 sayfa) (1 sayfa)

2- Yabancı Yatırımcılar Konseyi – FIC Beyaz Kitap_Ek_Beyaz Kitap 2023 Özet (20 sayfa) (20 sayfa)

Kategori:

Tags:

Yorum mesajı devre dışı bırakıldı

Telif hakkı © 2022 OTSO | Ordu Ticaret ve Sanayi Odası