Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen yazıda, Türkiye ile Birleşik Krallık (BK) arasında yürürlükte bulunan Serbest Ticaret Anlaşması’nın (STA) “dijital ticaret, hizmet ticareti ve yatırım” ile ilgili hususları da kapsayacak şekilde genişletilmesine ilişkin müzakerelere başlanması kararının alındığı iletilmiştir.

Yazıda, Birleşik Krallık ile belirtilen hususlarda yürütülecek söz konusu müzakere sürecinde özel sektör temsilcilerimiz ile hızlı ve etkin istişare yürütülebilmesi amacıyla bir e-posta grubu kurulmasının düşünüldüğü belirtilmiştir.

Bu itibarla, söz konusu e-posta grubuna katılım gerçekleştirmek isteyen üyelerimizin ekte sunulan excel formatında 2 Nisan 2024 tarihi mesai bitimine kadar ordutso@tobb.org.tr  e-posta adresine bilgilerini iletmesini önemle rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

ORDU TİCARET VE SANAYİ ODASI

Kategori:

Tags:

Yorum mesajı devre dışı bırakıldı

Telif hakkı © 2022 OTSO | Ordu Ticaret ve Sanayi Odası