OTSO’DA YENİ BAŞKAN ADİL LEVENT KARLIBEL OLDU
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) başkanlığına Adil Levent Karlıbel seçildi.
OTSO’da 22 Ekim Cumartesi günü yapılan meclis üyeliği seçiminin ardından ikinci aşama olan yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, TOBB Delegeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri seçimi gerçekleştirildi.
Sabah saatlerinde başlayan seçimlerde, 22 Ekim’de meclis üyeliğine seçilen 60 üye kurulan 3 sandıkta oy kullandı.
Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı.
Tek listeyle seçime giden Adil Levent Karlıbel, 60 oyun 2 tanesinin geçersiz sayılmasıyla, 58 oy alarak Yönetim Burulu Başkanı seçildi.
11 kişiden oluşan odanın yeni Yönetim Kurulunda, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet Yüce, Nevzat Yavuz, Hüseyin Avni Kalafat, Adnan Menderes Doğruyol, Hafız Tevfik Ercan Tapanoğlu, Gültekin Kurtçul, Abdullah Titiz, Akın Şahin, Veysel Köybaşı ve Emre Yılmaz görev aldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel kurulu delegeliğine de Mehmet Murad Yıldız, Aşkın Baş, Anıl Torun ve Göktan Yapar seçildi.

Kategori:

Tags:

Yorum mesajı devre dışı bırakıldı

Telif hakkı © 2022 OTSO | Ordu Ticaret ve Sanayi Odası