AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Selçuk Altaş ve İlçe Teşkilatı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Meclis Başkanı Necat Avcı ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu; “Öncelikle Başkanımız nezdinde arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. STK’ların en büyük aktörü Ticaret ve Sanayi Odasıdır. Ticaret ve Sanayi Odaları ne kadar güçlü ve hareketli olursa, Ordu ticareti, Ordu siyaseti, Ordu yönetimi çok daha etkili ve hareketli olur. Ben heyecanlı bir yönetim oluştuğunu görüyorum. Bu süreç içerisinde bizim de üzerimize ne düşer ise ben bundan gurur duyarım, mutluluk duyarım, kısacası ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Buralar dediğiniz gibi siyaset yeri değil, buralar Ordunun ticaretini, Ordu’yu büyütme yeridir. Hepimizin ülküsü, hedefi, gayesi, amacı bu, biz Ordu’yu yöneteceğiz, birinci hedefimiz Ordu olsun. Ben burada, bu hedefle güzel bir yapının oluştuğunu görüyorum. Tekrar hayırlı olsun diyorum. Sizleri tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karlıbel, Milletvekili Gündoğdu ve heyet’e iyi ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Tags:

Yorum mesajı devre dışı bırakıldı

Telif hakkı © 2022 OTSO | Ordu Ticaret ve Sanayi Odası