OTSO’DAN BAŞKAN HİLMİ GÜLER'E BALMER İÇİN TEŞEKKÜR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin bal paketleme işinin Ordu’ya alınması dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Başkan Şahin konu ile ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin ilk etapta 220 ton balın Ordu’da BALMER tesislerinde paketlenmesi kararının alınmasında elini taşın altına koyarak gerekeni yaptı.

Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler sayesinde Tarım Kredi Kooperatifleri’nin ülke genelinden aldığı balların paketlemesine BALMER’de başlayacak. BALMER’in yeniden faaliyete geçmesiyle birlikte hem BALMER hem Tarım Kredi Kooperatifleri, Ordulu arıcılardan bal satın alma faaliyetlerine ağırlık verecektir.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e proje kapsamında açılan BALMER’in atıl kalmaması için vermiş olduğu bu desteklerden dolayı ben şahsım, Yönetimim, Meclisim ve üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi

Nisan 2021

Açık