YENİ YIL HERKESE SAĞLIK , MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 2021 yılı için herkese sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.

2020 yılında sağlıkta ve ekonomide yaşanan sıkıntıların 2021 yılında yaşanmaması temennisinde bulunan Şahin’in yeni yıl mesajı şöyle:

“2020 yılında ülkemizde ve dünyada baş gösteren korona virüsün 2021 yılında aşılarla birlikte son bulması hepimizin ortak temennisidir. 2021 yılında ülkemizin ve güzel kentimiz Ordu’nun daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşmasını beklemekteyiz. Bunun içinde durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Bu anlamda ilimizin, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek halkımızın ve üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olacağız.

Odamız yeni yılda da, üye odaklı hizmet anlayışı ile üyelerimizin kendilerini ve mesleklerini geliştirebilmeleri, dış dünyaya açılabilmeleri, rekabet güçlerini artırabilmeleri için tüm imkânlarıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu tüm üyelerimiz ve hemşerilerimizle birlikte paylaşıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, herkese sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum.”

Şubat 2021

Açık