ÇEBİ'DEN TRABZON TSO'YA ZİYARET

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Üyesi 12. Meslek Komitesi Başkanı Ömer Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve Trabzon da bulunan Hırdavat sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ziyaret etti.

Ordu TSO Meclis Üyesi ve 12’ci meslek Komitesi Başkanı Ömer Çebi Trabzon’a giderek Trabzon TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu makamında ziyaret etti. Daha sonra Trabzon OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’ye nezaket ziyaretinde bulunan Çebi, burada ikili istişarelerde bulunduktan sonra, Trabzon TSO’ya kayıtlı Hırdavat sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ziyaret ederek, sektörle alakalı istişarelerde bulundu.

Trabzon’da ziyaretlerde bulunan Çebi; “Ordu Ticaret ve Sanayi Odasında hem Meclis Üyeliğim, hem de 12. Meslek Komitesi başkanlığı yapmaktayım. Bugün burada Trabzon TSO Başkanımızı, Arsin OSB Başkanımızı ve Trabzon’da bulunan firmaları ziyaret ederek ikili görüşmeler gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonraki süreçte ikili ilişkilerimiz devam edecektir. Ben şahsım ve kurumum adına Trabzon TSO Başkanımız Mustafa Suat Hacısalihoğlu’na, Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’ye ve firma yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretci Görüşleri

Ziyaretçi - hosting
Ziyaretçi - alil
I am reading your whole blog. This is very amazing and interesting blog. I really like it. I will bo...