BAŞKAN ŞAHİN'DEN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal’in vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şahin mesajında ; “Atatürk milletimiz ve vatanımız için her zaman en özel yerlerde olacaktır. Yaşadığımız toprakların asla düşman eline bırakılamayacağını tüm dünyaya gösteren Atatürk bugün hala kalplerimizin en güzel yerinde bulunmaktadır. Kendisi iyi bir lider olmakla birlikte ülkesi için gelişim ve değişim için ilkeleri ile gelecek nesillere de örnek bir ülke bırakmıştır. Ülkemizin en büyük kazanımlarından birisi ise şüphesiz Cumhuriyet olmuştur. Ayrıca vatan topraklarının düşman eline bırakılmayacağı ve Anadolu'nun bir Türk yurdu kalacağı onun önderliğinde verilen mücadele ile tescillenmiştir. Atatürk'ün açtığı yolda onun düşünceleri ile vatanımız nice asırlar yaşayacak ve durmadan ilerleyecektir. Bizler de bugün onun düşünceleri ile ülkemizin lider ülkeler arasında yerini alması için durmaksızın çalışmaktayız. Her ne kadar aramızda olmasa da aslında onun aramızda olduğunu ve fikirleri ile yaşadığını biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; Kurtuluş Savaşı Önderimiz ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun silah arkadaşlarını bir defa daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretci Görüşleri

Ziyaretçi - hosting
Ziyaretçi - alil
I am reading your whole blog. This is very amazing and interesting blog. I really like it. I will bo...