BAŞKAN ŞAHİN’DEN BARIŞ PINARI HAREKATINA DESTEK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Türkiye Cumhuriyeti’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek için başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”nı sonuna kadar desteklediklerini dile getirdi.

Başkan Şahin yayınladığı mesajda; "Terör örgütlerine karşı başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”nı ilk öğrendiğimiz andan itibaren, gerek sosyal medya aracılığıyla, gerekse basın yoluyla harekata olan desteğimizi gösterdik. Türk Ordusu bu harekatı tamamlayana kadar da göstermeye devam edeceğiz. Askerlerimizin kayıp vermeden, zafer haberleriyle dönmelerini bütün kalbimizle diliyorum. Türk milleti her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda tek yürek anlayışı ile bu yolda Dünya’da eşsiz bir millet olduğunu gösterdi, bundan sonra da göstermeye devam edecektir.” dedi.

Başkan Şahin; “Türk Silahlı Kuvvetleri’miz Suriye Milli Ordusu’yla birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör öğürtülerini etkisiz hale getirmek üzere başlatılan “Barış Pınarı Harekatı” Türk Milletinin başarısıyla sonuçlanacaktır. 09 Ekim 2019 tarihinde fiilen başlamış olan “Barış Pınarı Harekatı”nda Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diliyorum. Ülke güvenliğimiz için son derece önemli olan bu harekatta Allah vatan evlatlarımızın yar ve yardımcısı olsun." dileklerinde bulundu.

09.10.2019

Kasım 2019