ORDU TSO'NUN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının Yeni Hizmet Binası açılışı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılım sağladığı törenle gerçekleştirildi.

Açılış Törenine, Ordu Valisi Seddar YAVUZ, Ak Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel YEDİYILDIZ, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi GÜLER, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TSE Başkanı Prf. Dr. Adem ŞAHİN, Altınordu Kaymakamı Niyazi ERTEN Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki MURZİOĞLU, TOBB Başkan Yardımcısı Ali KOPUZ başta olmak üzere protokolün değerli üyeleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, İstanbul, Ankara, Kırklareli, Samsun, Çarşamba, Bulancak, Trabzon, Giresun, Bafra, Pazar Rize, Ardeşen, Ünye, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsalarının temsilcileri ile çok sayıda Oda Üyesi katıldı.

TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU açılış töreni sırasında; “Karadeniz’e yakışan ve son derece modern bir hizmet binasını Ordu’ya kazandırdıkları için Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum. Ordu, önemsediğimiz illerden bir tanesidir. Hizmet noktasından mükemmele layık bir ildir. Yeni hizmet binasının Ordu’ya ve Ordululara hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Açılış töreni sonrasında oda/borsa yetkilileri ve protokol mensupları ile tüm ünite, birim ve hizmet alanlarını gezen Başkan M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Avrupa Birliği Projesi kapsamında Ordu TSO bünyesine kazandırılan Butik Çikolata Atölyesini de ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan, “fındığa değer katmak için bünyesinde çikolata atölyesi kuran Ordu Ticaret ve Sanayi Odasını vizyonundan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

01.10.2019

Kasım 2019