BAŞKAN ŞAHİN'DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Ordu Ticaret ve Snayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Miraç Kandili'nin İslam tarihinin en anlamlı gecelerinden biri olduğunu belirtti.
Ordu TSO Başkanı Servet Şahin mesajında, "Miraç gecesi sevgili Peygamberimizin, bir gece Mescidi Haram'dan, Yüce Allah'ın bir kısım ayetlerinin gösterilmesi için, Mescidi Aksa'ya götürülmesi, oradan da zaman ve mekan unsurlarının aşıldığı bir makama ulaştırılması olayının cereyan ettiği gecedir. Kandil olarak adlandırılan geceler, ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Bu geceler, kendimizi ve yaptıklarımızı bir kez daha gözden geçirmek ve sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmelidir. Dolayısıyla, Miraç Kandili de bu anlayışla değerlendirilmeli, anlam ve ruhuna uygun olarak, toplumsal huzur ve barışı sağlamaya yönelik gayretler sürekli artırılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Nisan 2019

Cannot get ORDU location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.