GENÇ GİRİŞİMCİLER VE KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ BELLİ OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu icra komitesi üye seçimi gerçekleşti.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (OTSO) gerçekleşen seçime, TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu tek liste girdi.

Seçim sonuçlarına göre TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, 9 asil, 9 yedek olmak üzere 18 kişiden oluştu. Sonuçlara göre, Çağla Samsunluoğlu, Sunay Yeşiltepe, Züleyda Çelebi, Meral Tercan, Esengül Türkmen, İlkim Ercengiz, Hülya Nasuhbeyoğlu, Yasemin Akgün ve Nimet Tanrıver asil listeden girerken Nuray Candan, Gamze Yalçın, Merve Candan, Zekiye Karadeniz, Güzel Ateş, Saynur Eribol, Nurcan Karakoyun, Gülüşan İmamoğlu ve Neşe Özbucak yedek listeden girerek TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesini oluşturdu.

Aynı gün yapılan TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, 8 asil, 6 yedek olmak üzere 14 kişiden oluştu. Tek liste ile girilen seçimde, Avni Özel, Bayram Yiğit Yürür, Dursun Biran Yılmaz, Enes Atabeyoğlu, Fatih Şahin, Gürhan Baran Candan, İsmail Kaan Köksal ve Muhsin Emre Demiröz asil listeden icra komitesine girerken Sinan Serdaroğlu, Samet Türkmen, Hasan Melih Memecan, Furkan Evli, Levent Çakır ve Mehmetcan Uygun yedek listeden girerek TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesini oluşturdu.

Mayıs 2019

Cannot get ORDU location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.