İŞ ADAMLARI ALMANYA'DA

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından yazılıp, yürütülen "Fındık ve Mamulleri Sektöründe Rekabetçiliğin Artırılması ve Güç Birliğinin Sağlanması" adlı URGE Projesi kapsamında Ordulu iş adamlarınıın bulunduğu heyet ile birlikte Almanya’ya gezi düzenledi.

Düzenlenen gezinin ilk gününde Ordulu firmalar Köln şehrindeki bir otelde MUSİAD tarafından düzenlenen İkili İş Görüşmeleri kapsamında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının temsilcileriyle bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Proje Uzmanı Tamer Nasuhbeyoğlu, salonda bulunan iş adamlarına proje hakkında sunum yaptı. Konuşmasında Ordu’da üretilen fındık ve diğer ürünlere de değinen Nasuhbeyoğlu, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda Ordu’daki fındık firmalar hakkında da slayt gösterisi yapılırken, daha sonra diğer odaların temsilcileri de bulundukları kent hakkında sunum yapıldı. Toplantının ardından firma temsilcileri toptancı ve alıcılarla ikili görüşme gerçekleştirerek ortak iş birliğinin sağlanması amaçlandı.

Toplantıdan sonra oda temsilcileri, kendi illerini simgeleyen hediyeleri birbirlerine takdim etti. Almanyada'ki heyet gezi kapsamında projenin amacına ulaşması için temaslara devam ederken, dünyanın en büyük gıda fuarına da katılım gerçekleştirerek Ordulu firmaların bilgilendirilmesi sağlanacak.

Ekim 2017

Cloudy