BAŞKAN ŞAHİN'DEN 19 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 19 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

BAŞKAN SERVET ŞAHİN'DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Servet Şahin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler” günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN ALTAŞ TV’DE “ORDU’YU YÖNETENLER” PROGRAMINA KONUK OLDU

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin Altaş Tv ekranlarında “Ordu’yu Yönetenler” programının canlı yayın konuğu oldu.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN YENİ YIL MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, 2020 yılı için herkese sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.

GENÇ GİRİŞİMCİLER BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ordu Genç Girişimciler Kurulu üyeleri düzenlenen bileşme ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

OTSO ÖĞRENCİLERE FINDIK GÖNDERDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Harran ilçesi Avlak Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine fındık göndererek yerli malı haftasını kutladı.

KRİZLERDEN VE EKONOMİK DALGALANMADAN ETKİLENMEMEK İÇİN GEREKEN ÖNLEMLERİ ALMALIYIZ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Türkiye’de son yollarda piyasaların dalgalı ve endişeli seyir izlediğini belirterek, “Krizlerden ve ekonomik dalgalanmalardan etkilenmemek için de gereken önlemleri almalıyız” dedi.

DEMİRYOLU TİCARİ YENİLİK GETİRECEK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Demiryolu Projesi tamamlandığında Ordu’da ve bölgede yeni sektörlerin doğmasına, yeni ticari ilişkilerin artmasına sebep olacaktır dedi.

ÜYELERE VERBİS EĞİTİMİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) üyelere yönelik Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi (VERBİS) hakkında program düzenlendi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 12-18 Aralık tarihleri ”Tutum Yatırım ve Türk Malı Haftası” olması nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Ziyaretci Görüşleri

Ziyaretçi - hosting
Ziyaretçi - alil
I am reading your whole blog. This is very amazing and interesting blog. I really like it. I will bo...