OTSO ÜYELERİNE PAZARLAMA VE SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİ VERDİ

Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz Projesi çerçevesinde Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) iş birliğinde, “Pazarlama ve Satış Teknikleri” eğitimi düzenlendi

OTSO'DAN ENFLASYONLA TOPYEKUN MÜCADELEYE DESTEK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) başlattığı ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kampanyasına destek verdi.

OTSO’DA KOMİTELER TOPLANDI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) 26 Meslek gurubunun komite üyelerini bir araya getirdi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN KINAMA

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Servet Şahin Batman'da PKK'lı teröristlerin gerçekleştirdiği hain saldırıyı kınadı.

’’ORDU İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜNDE İŞBİRLİĞİNİN VE İHRACAT KAPASİTESİNİN GELİŞTİRİLMESİ’’ PROJESİNİN İHTİYAÇ ANALİZİ FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2010/8 Sayılı Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesine İlişkin Tebliğ çerçevesinde inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe tedarikçi ve imalatçı olarak faaliyetlerini sürdüren firmalara yönelik Ordu Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliği Kuruluşu Koordinatörlüğünde yürütülen ve Ticaret Bakanlığı tarafından %75 oranında desteklenen ’’Ordu İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektöründe İşbirliğinin ve İhracat Kapasitesinin Geliştirilmesi’’ UR-GE Projesinin ilk aşaması olan İhtiyaç Analizi Faaliyetinin Kapanış Toplantısı gerçekleştirildi.

OTSO MECLİSİNDE İMAR BARIŞI KONUŞULDU

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Eylül ayı Meclis toplantısını, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Meclis Üyeleri, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ve imar barışı ve kentsel dönüşüm hakkında meclis üyelerine bilgi vermek üzere Mimar Nihat Şen’in katılımlarıyla, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

OTSO'DA DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB), Karadeniz İhracatçılar Birliği (KİB) ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) iş birliğinde,  Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı odasında düzenlenen seminere çok sayıda firma ve kamu kurumu katıldı.

VALİ YAVUZ ÇİKOLATA MUTFAĞINI ZİYARET ETTİ

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte proje kapsamında Ordu Ticaret ve Sanayi Odasına kazandırılan “Çikolata Atölyesi”ni ziyaret etti.

VEKİL GÜNDOĞDU ÇİKOLATA MUTFAĞINA İNDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin katılımlarıyla, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Ordu ilinin sosyoekonomik gelişimine katkıda bulunmak için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 2019 eğitim öğretim yılına başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Ekim 2018

Mostly cloudy