STK’LARDAN BARIŞ PINARI HAREKATINA TAM DESTEK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri Türkiye'nin Suriye'’nin kuzeyinde PK/PYD/YPG terör örgütüne karşı yürüttüğü Barış Pınarı harekatı’na destek verdi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN GÜNAY'A PLAKET

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN 2019 yılı fındık hasat döneminde Altınordu, Ünye, Fatsa, Gölköy, Kabataş, Kumru, Korgan ve Akkuş ilçelerinde toplam 14 noktada fındık alımı gerçekleştiren Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Müdürü Sayın Mehmet GÜNEY'i makamında ziyaret ederek Odamız üyesi Tüccar ve Sanayicilerimiz ile fındık üreticilerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN

Kahraman Ordumuzun gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatına manevi destek sunmak amacıyla Odamıza Şanlı Türk bayrağımızı astık.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN BARIŞ PINARI HAREKATINA DESTEK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Türkiye Cumhuriyeti’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek için başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”nı sonuna kadar desteklediklerini dile getirdi.

OTSO’DAN ÜYELERİNE ZİYARET

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Perşembe ilçesinde bulunan oda üyelerini ziyaret etti.

KAYMAKAM ERTEN'DEN OTSO YÖNETİMİNE ZİYARET

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek istişarede bulundu.

EKONOMİYE DEĞER KATANLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası Müşterek Toplantısı ve Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni gerçekleşti.

ORDU TSO'NUN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının Yeni Hizmet Binası açılışı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılım sağladığı törenle gerçekleştirildi.

BAŞKAN ŞAHİN ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ORDU’YA GELİŞİNİN 95. YIL DÖNÜMÜNÜ VE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 19 Eylül Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize ziyaretinin 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ORDU TSO’YA TEŞEKKÜR BELGESİ

Ordu TSO, gerçekleştirmiş olduğu proje danışmanlığı hizmetleri için Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünden teşekkür belgesi aldı.

Ekim 2019

Bulutlu