ESNAFLARIMIZA KİRA DESTEĞİ VEREREK TİCARİ YAŞAMI DEVAM ETTİRMELİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN, Ordu Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Erdoğan AKYÜREK ile Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ içinden geçilen zor sürecin kaçınılmaz olumsuzluklara sebebiyet verdiğine dikkat çekerek, kamudan ve mülk sahiplerinden kiralarda indirim ve ertelemeye gitmeleri için çağrıda bulundular.

STK VE MESLEK KURULUŞLARINDAN “EVDE KAL” ÇAĞRISI

Ordu’da sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşları Çin’in Vuhan kentinde geçtiğimiz aralık ayında görülen ve ardından hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgınına karşı vatandaşlara seslenerek “Koronavirüs alacağınız tedbirlerden daha güçlü değildir” “Evde Kal Türkiye’m” “Evde Kal Ordu’m” “Mesafeni Koru Ordu’m” uyarısında bulundular.

(COVİD-19) NEDENİ İLE İŞ DÜNYASINDA YAŞANAN SORUNLAR HAZIRLANAN RAPOR İLE TOBB'YE İLETİLDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Koronavirüs salgını nedeni ile iş dünyasında yaşanan sorunlara çözüm üretmek amacı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne rapor hazırlanarak iletildiğini söyledi.

GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ ERTELENDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 31 Mart’ta sona erecek olan yıllık gelir vergisi beyanname verilme süresinin 30 Nisan’a kadar uzatıldığını belirtti.

BAŞKAN SERVET ŞAHİN'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN TIP BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

KADIN GİRİŞİMCİLER BİR ARAYA GELDİ

Ordu TSO organizatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

STK’LARDAN ORTAK TAVIR

Ordu’da sivil toplum kuruluşları, dernekler, sendikalar, odalar ve birlikler ortak bildiri yayımlayarak, "Devletimizin ve ordumuzun yanındayız" mesajı verdi.

BAŞKAN GÜLER OTSO ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Şubat ayı meclis toplantısına katıldı.

Ziyaretci Görüşleri

Ziyaretçi - hosting
Ziyaretçi - alil
I am reading your whole blog. This is very amazing and interesting blog. I really like it. I will bo...