MESLEK KURULUŞLARINDAN ORDU-GİRESUN HAVALİMANINDAN İZMİR, ANTALYA, ADANA, KIBRIS GÜZERGÂHLARINA UÇAK SEFER TALEBİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Ordu Ticaret Borsası, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odaları, Ordu Barosu, Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret Borsası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası ve Fatsa Ticaret Borsası THY (Türk Havayolu), Sun Expres ve Pegasus Havayolu Şirketlerinden Ordu-Giresun Havalimanından İzmir, Antalya, Adana, Kıbrıs güzergâhlarına karşılıklı tarifeli direkt Uçak Sefer Talebinde bulundu.

BAYRAMLAR SEVGİ VE SAYGININ DORUĞA ÇIKTIĞI ÖZEL GÜNLERDİR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN EXİMBANK TALEBİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin,  Türk Eximbank Ordu İrtibat Ofisi’nin Ordu’ya kazandırılmasını talep etti.

BAŞKAN ŞAHİN BAKAN PEKCAN'A SORUNLARI İLETTİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin üye firmaların sorunlarını Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a iletti.

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla kullanıma sunulan “TOBB Nefes Kredisi” ile ilgili olarak Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (OTSO) bir toplantı gerçekleştirildi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

OTSO’DAN BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM KAMPANYASINA 52 BİN TL DESTEK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, koronavirüs (covid-19) salgını dolayısı Cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına Ordu TSO olarak 52 Bin TL katkı sağlayarak destek olacaklarını açıkladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN SONUÇLANAN TALEPLERİ AÇIKLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Servet Şahin, Covid-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak için Oda ve Borsalarımız tarafından TOBB ‘ne iletilen birçok talebin sonuçlandığını ve sonuçlanmaya devam ettiğini söyledi.

Ziyaretci Görüşleri

Ziyaretçi - hosting
Ziyaretçi - alil
I am reading your whole blog. This is very amazing and interesting blog. I really like it. I will bo...