KENDİ ÇİKOLATANI KENDİN YAP

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında yer alan Butik Çikolata Üretim Atölyesinde Eğitim hizmetleri devam ediyor.

ÇİKOLATANIN LEZZET DURAĞI ÇİKOLATA KÖŞKÜ YENİ ADRESİNDE

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının Avrupa Birliği destekleri ile yürüttüğü İŞ’DE KADINLAR projesi kapsamında almış olduğu eğitim ve destekler sonrasında bir girişimci olarak iş hayatına atılan ve kendi işyerini açan Çikolata Köşkü sahibi Güleser Maksutoğlu, işyeri adresi değişikliğinde bulunduğunu Altınordu Belediye Başkanlığı Hizmet Binası giriş katında ticari faaliyetlerine devam edeceğini, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’na sağlamış olduğu imkânlar sebebiyle teşekkürlerini sunarak, Ordululara yeni adresinde kişiye özel ve en kaliteli ürünlerin kullanılarak lezzet sunumunda bulunmaya devam edeceğini, yaklaşan yeni yıl vesilesi ile kurumumuz başta olmak üzere tüm Ordu’luların yeni yılını kutladığını bildirdi.

ORDU TSO VE ODÜ’DEN 2 İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ve Ordu Üniversitesi (ODÜ) arasında Sanayi Odaklı Lisansüstü Tez İş Birliği ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği olmak üzere iki protokol imzalandı.

FAHRİ TEMSİLCİMİZ GÜRCİSTAN ULUSLARARASI YATIRIMCILAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının (OTSO) Batum Fahri Temsilcisi olan Osman Çalışkan, Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanlığına seçildi.

Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanlığına seçilen Fahri Temsilcimiz Osman Çalışkan; “Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği, başkanlık seçimi için toplandığını, yapılan oylama sonucunda dernek başkanlığına üç yıl boyunca seçildiğini bildirdi.

OTSO'DA İSTİŞARE TOPLANTISI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Kasım ayı meclis toplantısı Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

BAŞKAN ŞAHİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

HAVAALANI İÇİN ACİL ÖNLEM ALINMALIDIR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 2015 yılında açılan ve Türkiye’nin deniz üzerine kurulan tek havaalanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havaalanının kurulduğu günden bu yana 3 milyon yolcuya hizmet verdiğini,  bölgenin özellikle turizm açısından gelişmesine önemli katkıda bulunduğunu belirterek,  sefer iptalleri ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında şunları söyledi;

ORDU VE ÜNYE'DEN TURİZM İŞBİRLİĞİ

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın da ortağı olduğu Turizm Sektörüne yönelik tasarlanan T.C. Ticaret Bakanlığının ‘Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Arttırılması Desteği’ (HİSER) projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

BAŞKAN ŞAHİN ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE KAMPANYASINA DESTEK VEREN ÜYE FİRMALARI GEZDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kampanyasına destek veren üye firmalarımızı ziyaret etti.

EN BAŞARILI PROJE OTSO’DAN

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının hazırlayıp, yürüttüğü “Ordu Fındık Kümesi” projesi Türkiye’de en iyi projeler arasında yer aldı.

Aralık 2018

Partly cloudy