OTSO BAŞKANI ŞAHİN ORDU RAPORUNU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SUNDU

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleşen TOBB Türkiye Ekonomi Şurası toplantısına katılarak ilimizin sorunlarını ve taleplerini iletti.

ŞAHİN'DEN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN SERVET ŞAHİN'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN SERVET ŞAHİN'DEN MEVLİT KANDİLİ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ŞAHİN: ORDU LOJİSTİK BİR MERKEZ OLACAK!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Karadeniz-Akdeniz yolunun tamamlandığında yaklaşık 45 ilin kaderini değiştireceğini söyledi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN KKTC CUMHURBAŞKANI SEÇİLEN TATAR'A TEBRİK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ersin Tatar’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 5. Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN'IN BAĞIMSIZLIK GÜNÜNÜ KUTLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin kardeş ülke Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’nü kutladı.

OTSO BAŞKANI ŞAHİN’DEN YENİ HAMLE

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ordu’nun sorunlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a ileterek, taleplerini dile getirdi.

TOBB TOPLANTISINA KATILAN ŞAHİN'DEN TALEP BOMBARDIMANI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ordu’nun ve üyelerin sorunlarını iletmeye devam ediyor.

BAŞKAN ŞAHİN ÜYELERİN SORUNLARINI İLETTİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında gerçekleşen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısına katılarak üye firmaların sorunlarını iletti.

Kasım 2020

Açık