ÖĞRENCİLERDEN DEMİRYOLU PROJESİ

Ordu Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Genel Sekreteri Şükrü Köksal’ı ziyaret ederek TÜBİTAK’a sunmak üzere hazırladıkları Karadeniz Demiryolu Projesi (KADEP) hakkında bilgilendirmede bulundu.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

DEĞİŞİME AYAK UYDURMALIYIZ!

Ordu Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Bahadır Baş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis üyeleri ile bir araya gelerek  E Dönüşüm ve bunun iş dünyasına etkisi hakkında bilgilendirmede bulundu.

ÇEBİ'DEN TRABZON TSO'YA ZİYARET

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Üyesi 12. Meslek Komitesi Başkanı Ömer Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve Trabzon da bulunan Hırdavat sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ziyaret etti.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

KARADENİZ AKDENİZ YOLU TAMAMLANMALI ORDU’YA LİMAN KAZANDIRILMALI

Ordu TSO ve Sivas TSO Sivas’ta bir araya gelerek Karadeniz Akdeniz yolunun biran önce tamamlanmasını ve Ordu’ya bir liman kazandırılmasını istediklerini dile getirirken, her iki oda arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal’in vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN MEVLİT KANDİLİ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Servet Şahin, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN LİMAN VE DEMİR YOLU DEDİ!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Servet Şahin, konteynır limanın Ordu’ya kazandırılmasını ve Samsun Sarp Demiryolunun Ordu’dan mutlaka geçmesi gerektiğini söyledi.

BAKAN ALBAYRAK İŞ DÜNYASI İLE BİR ARAYA GELDİ

Çeşitli programlar kapsamında Ordu’ya gelen, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Türkiye İçin Değişim Başlıyor' sloganıyla Ordu’da düzenlenen "Ordu İş Dünyası Buluşması" programında, iş insanları ile bir araya gelerek, ekonomik gelişmeler ve yeni fırsatlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ziyaretci Görüşleri

Ziyaretçi - hosting
Ziyaretçi - alil
I am reading your whole blog. This is very amazing and interesting blog. I really like it. I will bo...