PANDEMİ SORUMLUSU SERTİFİKASI

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından odamıza gönderilen yazıda;

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitim ve öğretime katkı sağlayarak, nitelikli işgücü ve iş piyasasının desteklenmesini hedeflemektedir. Aralık 2019 ‘da Çin'de ortaya çıkarak, ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi alan Covid-19 mücadele edilirken aynı zamanda normalleşme süreci başlamış olup, bu süreçte tüm kurumlarca ihtiyaç duyulan pandemi ve hijyen temelli "Pandemi Sorumlusu Sertifika Programı" üniversitemiz akademisyenlerince hazırlanmıştır. Bu program mevcut şartlar dikkate alınarak uzaktan öğretim olarak uygulanacak olup eğitim sonunda başarılı olanlar sertifikalandırılacaktır. Bu programın kuruluşlarda çalışma ortamlarının, süreçlerinin yeni normale geçiş sürecine göre düzenlenmesi ve devlet tarafından alman - alınacak kararlara uyarlanmasına da katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Pandemi ve normalleşme sürecinde kontrolün sağlanmasına yönelik olarak kunımunuzda ve paydaşlarınızda görev yapan ya da yapmak isteyen personellerin sertifika programımızdan faydalanması adına sms, e-mail, pano, web sayfalarınızda ya da farklı iletişim kanallarından duyurulması hususunda desteklerinizi ve gereğini arz / rica ederim.

Devamı için tıklayınız.

Temmuz 2020