K BELGESİ OLAN TÜZEL KİŞİLERE ÖNEMLİ DUYURU

Sayın Üyemiz;

Kara Yolu Taşıma Yönetmenliğinin 13. Maddesinin 1. Fıkrasının Ç) Bendinin 3 Numaralı Alt Bendi; Tüzel kişilerin, KEP adreslerinin bulunmaları zorunludur hükmünü içermektedir. K Türü Yetki Belgesi olan Odamız üyeleri Tüzel kişi firmaların 01.01.2020 tarihine kadar KEP (Kayıtlı Elektronik Posta)  adreslerini alıp odamız K Yetki Belgesi birimine müracaat etmeleri gerekmektedir. anılan tarihe kadar KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) adresi almayan K türü Yetki belgesi sahibi Tüzel kişi firmalarının K Yetki Belgesi işlemlerini yürütemeyecektir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur...