NİJERYA DOĞRUDAN YATIRIMCILAR ZİRVESİ ETKİNLİĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza iletilen yazıda; Abuja Ticaret Müşavirliği tarafından, 21-23 Mayıs 2018 tarihlerinde, Abuja'da, Nijerya Federal Devlet Başkanı, Federal Devlet Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret ve Yatırım Bakanı katılımlarıyla, Nijerya Yatırım ve Promosyon Komisyonu (NIPC) organizasyonunda "Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi" adlı bir etkinlik düzenleneceği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, bahse konu etkinlik kapsamında Nijerya'da önde gelen enerji, ulaşım, imalat, bilgi teknolojileri ve tarımsal sanayi gibi sektörlerin ön planda olacağı ve bu sektörler için yapılması planlanan projelere yer verileceği belirtilmiş olup, bu etkinlik ile uzun dönemli yatırımların Nijerya'ya çekilmesinin ve politika yapıcılar ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerinin bir araya getirilmesinin amaçlandığı belirtilmektedir.

Etkinliğe ilşkin detaylı bilgiye, TOBB internet sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Nijerya" bölümünden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ocak 2019

Cannot get ORDU location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.