MYANMAR YARDIM KAMPANYASI

Ordu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden Odamıza iletilen yazıda, Myanmar'ın Arakan Eyaletinde yaşanan çatışmalar nedeniyle yerlerinden edilen ve Bangladeş'e sığınan Arakan Müslümanlarının barınma, gıda, hijyen gibi insani yardım ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla AFAD, Türk Kızılayı, Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle yardım kampanyası başlatıldığı bildirilmiştir.

SAMSUN GIDA FUARI

Gıda sektöründeki yeniliklerin ve gelişmelerin tanıtılması, üretici ve tüketicilerin bir araya getirilmesi amacıyla TÜYAP Tüm Fuarcılık A.Ş. tarafından 23 Kasım-26 Kasım 2017 tarihleri arasında Samsun-Tekkeköy'de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde "Samsun 2.Gıda, İçecek Ürünleri, İşletme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı" düzenlenecektir. Bilgilerinize sunarız.

ODA AÇILIŞI İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

TOBB BAŞKANI SAYIN RIFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN ANİ RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE SAMSUN-ORDU-GİRESUN PROGRAMLARI VE ODAMIZ AÇILIŞ PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR. YENİ TARİH TARAFINIZA BİLDİRİLECEKTİR. SAYGILARIMIZLA. SERVET ŞAHİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ORDU'YA GELİYOR

18 KASIM 2017 Cumartesi günü saat 18:30 da TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU nun teşrifleriyle Ordu TSO Yeni Hizmet Binası Açılış Töreni ve Borsa-Oda üyeleri ile yapılacak müşterek toplantıyı onurlandırmanızı dilerim.

Servet ŞAHİN

ETİYOPYA-FUAR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen yazıda, ‘Ozzie International Events’ tarafından, 22-23 Mart 2018 tarihlerinde, Sheraton Addis Hotel, Addis Ababa’da, ‘African Business Opportunity and Investment Expo 2018’ düzenleneceği bildirilmektedir.

INTERNATIONAL AGRI-FOOD NETWORK ADLI OLUŞUMUN TALEBİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen yazıda; BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Gıda Güvenliği Komitesi'nin 44. Toplantısı (CFS44)'nın 9-13 Ekim 2017 tarihlerinde Roma' da FAO merkezinde düzenlendiği belirtilmektedir. Söz konusu toplantıya Bakanlık personelinin yanında Roma Büyükelçiliğimizden de katılım sağlandığı ifade edilmektedir.

IFAT 2018 FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen yazıda, Almanya’nın Münih şehrinde 14-18 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek IFAT 2018 Uluslar arası Atık Su, Arıtma Sistemleri, Katı Atık, Geri Dönüşüm Sistemleri ve Araç Üstü Ekipmanlar Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul  Ticaret Odası(İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

TOBB HİMAYESİNDE POLONYA ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında kısıtlı katılımlı bir heyet ile 22-24 Kasım 2017 tarihlerinde Polonya'nın başkenti Varşova'ya bir ziyaret gerçekleştirilecektir.

TÜVTÜRK RANDEVU SİSTEMİ HAKKINDA

Son zamanlarda TÜVTÜRK çağrı merkezlerine gelen şikayetlerde, araç sahiplerinin internetteki reklamlar ve tanıtıcı metinler ile bazı sitelere yönlendikleri ve bu siteler aracılığıyla aldıkları araç muayene randevularının karşılığında da ücret ödedikleri belirlenmiştir.

DÜNYA HELAL ZİRVESİ İSTANBUL 2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 02.11.2017 tarih ve 0411/16878 sayılı yazısı ile Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına atıfla; İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) işbirliği ile Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2017 ve İİT 5. Helal Expo’nun Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde 23-25 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Kasım 2017

Mostly cloudy